25 Mayıs 2016 Çarşamba

4N1K!


Wattpad dünyasını çoğunuz biliyorsunuzdur.Bilmiyorsanız bile artık öğrenmek üzeresiniz.:)
Wattpad uygulaması, akıllı telefonlardan okuyabileceğimiz sizin,benim gibi insanların yazdığı binlerce hikaye mevcut.Bu hikayelerden biri de benim çok severek ve bolca gülerek okuduğum, 4N1K kitabı.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım kitabı ve evde kendi kendime kahkahalar atarak okudum. :)

Kitabın konusu kısaca: Çocukluklarından beri ayrılmayan çok yakın 4 erkek ve 1 kızın hikayesini anlatıyor.Arkadaşlıkları o kadar komik ve o kadar eğlenceli ki ister istemez hikayede kendinizi buluyorsunuz.

Karakterler: 
Yaprak: 4 tane deli'nin arasında onlardan daha deli olan kızımız.Tam bir futbol aşığı, okul eteğinin altına eşofman giyip erkeklerle maç yapan Yaprak'ın, ciddi nöron sorunları var.:D

Ali: Tek bir kelime: ''Kahraman''  Yaprak'ı her koşulda koruyup kollayan, ihtiyacı olduğu her an yanında olan, onun derdini anlayan hikayemizin esas oğlanı.

Oğuz: Hayattaki tek ideolojisi 3P üzerine kurulu. 3P= pizza, pijama, pislik :D İnsanların psikolojisini bozma üzerine master yapmış olan çılgın karakter.

Sinan: Çılgın çorapları ve gördüğü her kızı tavlama sanatıyla ünlü bu arkadaş.Neresinden bakarsanız bakın grubun çapkını. :)

Gökhan: Bir tek Merve olsun yeter ona.Sürekli ayrılıp barışan,deli gibi Merve'nin peşinde koşan, kendi vesikalık fotoğrafından bile Merve'yi kıskanan aşık çocuğumuz.:) Ayrıca en yaratıcı küfürlerin baş kahramanı :)

Kitaptan Kesitler :)



Yılbaşın eğlencesinde kafayı bulan Gökhan :D


 Kesinlikle!


Dostunu kaybetmek üzere olmanın hüznü..


İşte buna katılıyorum :D


Ve Ali'nin aşkı..


0 yorum:

Yorum Gönder

 

3ayrıtelden Template by Ipietoon Cute Blog Design